Landelijk CMD dag in Maastricht

op 22 januari 2015 in INCMD Nieuws

Vrijdag 30 januari 2015 organiseert Maastricht Academy of Media Design and Technology de landelijke CMD-dag. Hét event voor de CMD onderwijsprofessional. Reserveer nu 1 van de 120 plaatsen

Hallo collega,

Ruim 70 collega’s hebben inmiddels al een plek gereserveerd voor onze landelijke CMD dag op vrijdag 30 januari 2015 in Maastricht.

Heb jij dat nog niet gedaan? Reserveer dan nu via murenafbreken.nl!

Het centrale thema is: Muren afbreken!

We starten om 9.30 (registratie en koffie met Limburgse vlaai) en eindigen om 17.00 uur. We gaan samen met jou op een creatieve reis in Maastricht. Docenten, lectoren, onderzoekers en onderwijsmanagers zijn van harte welkom.

Mede namens het International Network of Communication and Multimedia Design (INCMD) nodigen wij je van harte uit om erbij te zijn.

Kies één workshop of twee sessies
Op murenafbreken.nl is het mogelijk om een sessie of workshop te reserveren. Maak daar je keuze voor 1 workshop (duur 2 uur) of 2 sessies (45 min/sessie) en je keuze voor de Brandweer of Marres. Ben er snel bij want het aantal deelnemers per workshop/sessies is beperkt. Met het maken van de keuzes, is je aanmelding helemaal definitief.

Praktische informatie
De locatie van de dag is Zuyd Hogeschool, Brusselseweg 150 in Maastricht. Een gedeelte van het middagprogramma vindt plaats in het centrum van Maastricht. De locatie Brusselseweg is goed te bereiken met OV. Per trein naar station Maastricht en dan met de bus (lijn 1 en 2) naar de Brusselseweg. Parkeergelegenheid is beperkt. 

Mocht je onverhoopt alsnog niet kunnen komen, geef dit dan door aan onderstaand mailadres.

WELKOM in Maastricht!
Waarom niet langer genieten van Maastricht en er een gezellig weekend aan koppelen?

Het is een stad met het beste van beiden. Je vindt er historische panden en hippe designwinkels. Statige kerken en avontuurlijke grotten. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid. Bruisende festivals en spraakmakende exposities. Weidse pleinen en uitgestrekte wijngaarden. Dat alles én meer maakt van Maastricht een geliefde bestemming voor niet alleen de landelijke CMD Dag. VVV/Maastricht Marketing heeft voor de Nationale CMD dag een speciale website samengesteld met daarop de nodige tips en inspiratie.

Tot ziens in Maastricht op 30 januari 2015!

Hartelijke groeten,

Trui ten Kampe,                                                                       Jos de Serière,

directeur MAMDT                                                                   voorzitter INCMD

 

Vragen over deze dag kun je stellen aan: organisatie@murenafbreken.nl of +31624920848.

Twitter #CMD2020