Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam

Een mobiele applicatie voor het Lowlands festival. Een online campagne van een museum. Via Twitter en foursquare je vrienden op de hoogte houden van waar je bent. De maatschappij digitaliseert en zonder interactieve media zou die er heel anders uitzien. Wat er nu allemaal kan is slechts een fractie van wat de toekomst te bieden heeft. Studeer je Communication and Multimedia Design, dan leer jij hoe je met interactieve media producten kunt maken, diensten kunt verbeteren en organisaties kunt optimaliseren.

Ben je nieuwsgierig en voel je je betrokken bij wat er in de maatschappij gebeurt? Ben je creatief genoeg om dit te vertalen naar interactieve digitale producten en diensten? Dan is Communication and Multimedia Design voor jou misschien de juiste opleiding. Tijdens je studie werk je veelvuldig in teamverband aan projecten. Het is belangrijk dat je je goed kunt inleven in de toekomstige gebruikers van jouw product of dienst.

Binnen het vakgebied interactieve media kun je bijvoorbeeld aan de slag als interaction designer, visual interface designer, front end developer, contentstrateeg of projectmanager

Waarom CMD bij de HvA?
-Goed netwerk met de interactieve mediasector in en om Amsterdam.
-Individuele studieloopbaanbegeleiding.
-Een state-of-the-art Usability Lab voor het testen van applicaties en designs.
-Actuele kennis en skills dankzij docenten en projecten uit de Amsterdamse beroepspraktijk.